Science of the
Universe & Beyond 

DATE - 6 & 7 FEB 2021 | TIME - 8.30 AM - 5 PM

Watch video

Donate Any Amount To Live Well Mind

For Online , Remote Programs & Live Streaming of Live Well Minds 

$2 or Rs.200   

For 2 Services

Discounted

For Limited Period

Schedule

8:30 am – 9:00 am
( 30 Minutes)

Delegate Registration

9:00 am – 9:15 am
( 15 Minutes)

Prayer and Meditaion

9:15 am – 9:45 am
( 30 Minutes)

Inauguration 

9:45 am – 10:30 pm
( 45 Minutes)

Current cosmological
theories and their limitations

Dr. Madhavan
Bangalore

10:30 am – 11:30 am
( 60 Minutes)

A new approach to Gravity

Dr. Shanmuga priya.
Chennai

11:30 am – 11:45 am
( 15 Minutes)

Tea Break

11:45 am – 12:15 pm
( 30 Minutes)

Basic axioms for Space

Dr. Alagar Ramanujam
Former Principal & Prof. of
Physics, NGM College.
Mr. K.S. Giri.Pollachi






12:15 pm – 1:00 pm
( 30 Minutes)

A Formula for Mass

Mrs. Padma priya

1:00 pm – 2:00 pm
( 60 Minutes)

Lunch Break

2:00 pm – 3:00 pm
( 60 Minutes)

Newton’s law derived 

Dr. Alagar Ramanujam

3:00 pm – 3:45 pm
( 45 Minutes)

A theoretical proof for
the principle of equivalence 

Mr. Swaminathan

3:45 pm – 4:00 pm
( 15 Minutes)

Tea break 

4:00 pm – 5:00 pm
( 60 Minutes)

Discussion

9:00 am – 9:30 am
( 30 Minutes)

Prayer & Meditation 

9:30 am – 10:00 am
( 30 Minutes)

The law of conservation
of energy 

Mr. Madeshwaran

10:00 am – 10:45 am
( 45 Minutes)

On the extended Hubble law

Mr. S. Muralidharan.
Kumbakkonam

10:45 am – 11:00 am
( 30 Minutes)

Tea break

11:00 am – 11:30 am
( 30 Minutes)

The concept of consciousness

Mr. Arunvel thangamani,
Chennai
Dr. Madhavan,
Bangalore

11:30 pm – 12:00 pm
( 30 Minutes)

Vethathirian concept of consciousness 

Dr. Alagar Ramanujam 

12:00 pm – 1:00 pm
( 30 Minutes)

A mathematical
structure for mind 

1:00 pm – 2:00 pm
( 30 Minutes)

Lunch Break

Participants & Speakers 

2:00 pm – 3:30 pm
( 30 Minutes)

A detailed Question hour - I

3:30 pm – 3:45 pm
( 15 Minutes)

Tea break

3:45 pm – 4:15 pm
( 30 Minutes)

A detailed Question hour – II

Mr. ABJ Ravi, Director, MERC
Training Academy

4:15 pm – 4:35 pm
( 20 Minutes)

Summarization

4:35 pm – 4:55 pm
( 30 Minutes)

Future plans & activities
Participants Feedback 

4:55 pm – 5:00 pm
( 5 Minutes)

Sponsors Acknowledgements & Vote of Thanks

Mr. R. Prakash.

Donate Any Amount To Live Well Mind

For Online , Remote Programs & Live Streaming of Live Well Minds 

$3 or Rs.200   

For 2 Services

Discounted

For Limited Period

Official Address

Contact Us

Prof. Dr. Madhavan P
Phone: 9886067232
Participate in Events
Write to Contact

Training Centre

BIST-CHD 92,1st Cross, MichealPalaya,
New Tippasandra, Indiranagar, Bengaluru.

Registration Address

Prof.Dr.Madhavan P
#360,Rainbow Drive,
Sarjapura road, Bangalore
Karnataka-560035

Social